Baserat på en sann historia ...
Kjell E. Genbergs
DIGITALA museum
Nyheter : Biografi : Böcker : Annan media : Föreningar : Galleri : Kontakt : Internet

Underlänkar

Ordning
Till salu
Utgivningsordning
Bokstavsordning
GenreFörsta besöket?

Facebook

Du kan följa Kjell E Genberg via hans privata Facebook-sida.
Klicka här >>Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

Du kan se större versioner av många av bilderna på hemsidan genom att klicka på dem.Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

På olika ställen på hemsidan kommer du se text som ser ut så här. Klickar du på den kommer du se en bild, läsa en annan text eller komma till en annan hemsida.BÖCKERBROTT IN I DET SISTA

1999 års omslag. Första utgåvan:
DAST Magazine & Föreningen Kriminalförfattare i Stockholm, 1999.
Pocket, 160 sidor.
Omslag: Kjell E. Genberg.
Mina bidrag: Brott in i det sista (Kapitel 2), Snögubben, Affär är affär.
Tryck: Nørhaven AS, Viborg, Danmark.
Status: Slutsåld

Om boken
Brott in i det sista innehåller en kort stafettroman samt ett antal noveller skrivna av Sveriges främsta deckarförfattare.
Boken är en gåva från Föreningen Kriminalförfattare i Stockholm och DAST Magazine till besökare på Bokmässan i Göteborg 1999.
Den kan inte skaffas i öppen handel.Hemsidedesign © Johannes Genberg 2013 och framåt. Allt material är © Kjell E Genberg och får fritt användas för privat bruk, eller för icke-kommerciella utbildningssyften. Kontakta författaren för annan användning.

Utdrag

Managern Kjell E Genberg - 1960-tal

Innan Kjell blev författare 1966 var han en relativt framgångsrik lokal musikmanager i Hälsingland. En alltför tung hammondorgel och en förstörd rygg senare började han författa för att försörja sig och familjen.
Läs mer >>Ben Hogan nr.1 - Hämnarer

1972 kom första boken av 56 om Ben Hogan (under psednonymen Matt Jade), vilket skulle bli en succé. Den unge Johan Hellgrens mamma mördades och han följer hennes mördare till inbördeskrigets Amerika. Där får han ett nytt namn, ett nytt liv och blir snart ökänd.
Läs mer >>