Baserat på en sann historia ...
Kjell E. Genbergs
DIGITALA museum
Nyheter : Biografi : Böcker : Annan media : Föreningar : Galleri : Kontakt : Internet

Underlänkar

Ordning
Till salu
Utgivningsordning
Bokstavsordning
GenreFörsta besöket?

Facebook

Du kan följa Kjell E Genberg via hans privata Facebook-sida.
Klicka här >>Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

Du kan se större versioner av många av bilderna på hemsidan genom att klicka på dem.Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

På olika ställen på hemsidan kommer du se text som ser ut så här. Klickar du på den kommer du se en bild, läsa en annan text eller komma till en annan hemsida.BÖCKERI FÖRENING MED BROTT

1997 års omslag. Första utgåvan:
Valentin Förlag, 1997.
277 sidor.
Novellsamling av Föreningen Kriminalförfattare i Stockholm.
Mina bidrag: Vattenpölen och En kärleksfull äkta man.
Omslag: Annika Lönn.
Omslagsfoto: Torsten G. Widholm.
Tryck: Grafisk Press, Stockholm.
Status: Slutsåld

Om boken
20 år av brottslighet. Föreningen Kriminalförfattare i Stockholm bildades för 20 år sedan. Av porträtten att döma är medlemmarna fridsamma personer – men få kan skriva så spännande berättelser. Tillsammans täcker de hela gåshudsskalan från psykologiskt inträngande skildringar av mörka själsliv till engagerande thrillers.
Spänningsmästarna bjuder här på 20 godbitar som passar varje deckarläsare. Godis med lååång eftersmak.Hemsidedesign © Johannes Genberg 2013 och framåt. Allt material är © Kjell E Genberg och får fritt användas för privat bruk, eller för icke-kommerciella utbildningssyften. Kontakta författaren för annan användning.

Utdrag

Managern Kjell E Genberg - 1960-tal

Innan Kjell blev författare 1966 var han en relativt framgångsrik lokal musikmanager i Hälsingland. En alltför tung hammondorgel och en förstörd rygg senare började han författa för att försörja sig och familjen.
Läs mer >>Ben Hogan nr.1 - Hämnarer

1972 kom första boken av 56 om Ben Hogan (under psednonymen Matt Jade), vilket skulle bli en succé. Den unge Johan Hellgrens mamma mördades och han följer hennes mördare till inbördeskrigets Amerika. Där får han ett nytt namn, ett nytt liv och blir snart ökänd.
Läs mer >>