Baserat på en sann historia ...
Kjell E. Genbergs
DIGITALA museum
Nyheter : Biografi : Böcker : Annan media : Föreningar : Galleri : Kontakt : Internet

Underlänkar

Ordning
Till salu
Utgivningsordning
Bokstavsordning
GenreFörsta besöket?

Facebook

Du kan följa Kjell E Genberg via hans privata Facebook-sida.
Klicka här >>Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

Du kan se större versioner av många av bilderna på hemsidan genom att klicka på dem.Du kan klicka på många bilder för att se större versioner av dem

På olika ställen på hemsidan kommer du se text som ser ut så här. Klickar du på den kommer du se en bild, läsa en annan text eller komma till en annan hemsida.BÖCKERSVERIGES BÄSTA SPÖKHISTORIER

2000 års omslag. Första utgåvan:
Red: Åke Persson, Semic, 2000.
112 sidor.
Omslag och illusrtrationer: Hans Arnold.
Min novell: Tysta flickan.
Tryck: WS Bookwell, Finland.
Status: Slutsåld

Om boken
I den här boken hittar du sju sällsynt ruskiga spök- och skräckberättelser som garanterat kommer att ge dig kalla kårar längs med ryggraden. Så släck ljuset, kryp upp i favoritfåtöljen med en ficklampa i handen och läs om ”Vikarien och ondskan”, ”Katten som grät”, ”Spöket i höghuset” och mycket, mycket mer ... om du törs förstås!
Alla berättelser är nyskrivna och bland författarna finns några av Sveriges absolut bästa rysarskribenter.
Följande författare medverkar: Gunilla Ambjörnsson, Kjell E. Genberg, Gunnel Linde, Mikael Niemi, Åke Persson, Lena Stiessel och Olov Svedelid.Hemsidedesign © Johannes Genberg 2013 och framåt. Allt material är © Kjell E Genberg och får fritt användas för privat bruk, eller för icke-kommerciella utbildningssyften. Kontakta författaren för annan användning.

Utdrag

Managern Kjell E Genberg - 1960-tal

Innan Kjell blev författare 1966 var han en relativt framgångsrik lokal musikmanager i Hälsingland. En alltför tung hammondorgel och en förstörd rygg senare började han författa för att försörja sig och familjen.
Läs mer >>Ben Hogan nr.1 - Hämnarer

1972 kom första boken av 56 om Ben Hogan (under psednonymen Matt Jade), vilket skulle bli en succé. Den unge Johan Hellgrens mamma mördades och han följer hennes mördare till inbördeskrigets Amerika. Där får han ett nytt namn, ett nytt liv och blir snart ökänd.
Läs mer >>